Geçtiğimiz günlerde Göksun- Kahramanmaraş karayolundaki çalışmaları TBMM gündemine taşıyan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Elbistan-Göksun karayolu için de harekete geçti. Aycan, soru önergesi ile ilgili, “Bu yol ne zaman bitecek, ne kadar bekleyeceğiz? Bitmeyen yollar trafik sorunlarına ve kazalara sebep olmaktadır. Yollarımızın yapımı bitsin artık” dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın yazılı olarak cevaplaması istemiyle soru önergesi veren MHP’li Aycan, şu soruları yöneltti:
“Göksun-Elbistan çift karayolu inşaatı ne zaman bitecektir? Göksun-Elbistan çift karayolunun inşaatının maliyeti ne kadardır? Göksun-Elbistan çift karayolunun bu zamana kadar bitirilememesinin nedeni nedir? Bitirilmesi için ne kadar ödeneğe ihtiyaç duymaktasınız? Bu yolun kalitesini nasıl buluyorsunuz? Teknik olarak uygun ve yeterli midir?”
Yorum yazarak Elbistan Kaynarca Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Kaynarca hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Elbistan Kaynarca Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Kaynarca hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz