2017 yılında İŞKUR Elbistan Hizmet Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Açar, Çalışma ve İş Kurumu Kütahya İl Müdürlüğü’ne şube müdürü olarak atandı. İlçede veda ziyaretleri yapan Açar, bu çerçevede Elbistanın Sesi Gazetesi kurucusu Mehmet Göçer’i ziyaret etti. Elbistan’da görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Açar, görev süresi boyunca istihdam noktasında birçok önemli çalışma imza atmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Elbistanın Sesi Gazetesi kurucusu Mehmet Göçer de, Açar’a yeni görevinde başarılar diledi.
Yorum yazarak Elbistan Kaynarca Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Kaynarca hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Elbistan Kaynarca Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Kaynarca hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz