Karaelbistan’da yıl sonu sergisi

ELKAY-Halk Eğitim Merkezi tarafından Karaelbistan’da düzenlenen kurslar sona erdi. Kurs sonunda bayanların üzerinde çalıştıkları eserler sergilendi.

halk-egitim-merkezi2.jpg
halk-egitim-merkezi3.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

ELKAY-Halk Eğitim Merkezi tarafından Karaelbistan’da düzenlenen kurslar sona erdi. Kurs sonunda bayanların üzerinde çalıştıkları eserler sergilendi. Karaelbistan Belediyesi üst katında açılışı yapılan sergi öncesinde bahçede bir tören düzenlendi. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, kadınların eğitiminin önemine değindi. Bir kadının eğitiminin en az 5 kişiyi etkilediğini dile getiren Çelik, “Türk kadını bence dünyanın en duyarlı, en sosyal ve en akıllı kadınıdır. Kurslarda kadın ve çocuklara ağırlık verilmesi oldukça manidardır.” diye konuştu. Karaelbistan Belediye Başkan Vekili Akif Çoban ise bayanların kurslarda edindikleri tecrübeyi sosyal hayatlarında da devam ettirmesi gerektiğini söyledi. Daha sonra kursa katılan bazı kursiyerlere sertifikaları verildi. 41 Kursiyerin katıldığı giyim, makine nakış ve ev tekstili kurslarının Kasım ayında başladığı ve 4 Mayıs’ta sona erdiği bildirildi. Tören sonunda ise hep birlikte serginin açılışına geçildi. Kaymakam Ahmet Altıntaş, eşi Ayşe Altıntaş ve diğer protokol üyelerinin katıldığı sergi açılışına belde halkıda büyük ilgi gösterdi.

#

30 Nis 2010 - 09:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Kaynarca Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Kaynarca hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Kaynarca editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Kaynarca değil haberi geçen ajanstır.