Tokat Belediyesi ve Tokat Extreme Off-Road Kulübü tarafından düzenlenen 5'inci Geleneksel Off-Road Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. Topçam Mahallesi’nde yapılan şenliğe 57 ilden 90 sürücü off-road aracıyla katıldı. Bu yıl beşincisi düzenlenen adrenalin ve heyecan dolu şenliklere vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, araçların zorlu parkurdaki mücadelesini izlemek için parkuru gören tepelerde saatler öncesinde yerini aldı. Pilotlar ise, 2 kilometrelik parkuru en kısa sürede tamamlamak için birbirleriyle yarıştı.
Elbistan Doğa Sporları ve Off-road Kulübü (ELOFF) sporcuları da ilçeyi tanıtmak amacıyla Tokat’taki şenlikte yerini aldı. Toplamda 4 araç ve 30 kişilik ekiple şenliğe katılan ELOFF, yarışlarda kıyasıya mücadele etti.
ELOFF Başkanı Galip Şahin, önemli bir off-road organizasyonunda yer almaktan ve Elbistan’ı tanıtmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Başkan Şahin, “Tokat Belediyesi ve Tokat Extreme Off-Road Kulübü tarafından düzenlenen 5'inci Geleneksel Off-Road Şenliği’nde S4 ve S5 klasmanında yarıştık. Gerçekten güzel ve zorlu bir parkur vardı. Pilotlarımız, mücadeleyi hiç bırakmadı. S4 klasmanında pilot Nuri Özdemir ve copilot Ali Mert Özdemir 1.olarak önemli bir başarı kazandı. Yine aynı klasmanda pilotumuz Said Emin ve copilot Hüseyin Kangal’ın olduğu aracımız da 3.’lük elde etti. S5 klasmanında pilot Haydar Doğan ve copilot Ali Özdemir de yarışları 3.bitirerek kupa kaldırdı.
57 ilden 100’e yakın sporcuyu buluşturan bu önemli organizasyonda Elbistan’ımızın adını kürsüden duyuran üyelerimize teşekkür ediyorum. Araçlarımızın gidiş gelişi için bizlere çekici desteği veren Kahramanlar Oto Kurtarma-Mutlu Kahraman’a da ayrıca teşekkür ederiz” dedi.