Izgın’la Afşin’i bağlayan yol asfaltlanıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’a bağlı Izgın Mahallesi ile Afşin ilçesi arasında ulaşımı sağlayan arterin 1 kilometrelik kısmını sıcak asfaltla yeniliyor.

Haber albümü için resme tıklayın

Şehir merkezinin en işlek arterlerinde başlattığı asfalt atağını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2023 Ulaşım Yatırımları çerçevesinde ilçelerde ve kırsal mahallelerde de yol yenileme, bakım ve onarım uygulamalarına devam ediyor.

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı’nca çalışma gerçekleştirilen adreslerden birisi de Elbistan’ın Izgın Mahallesi’nden Afşin ilçesine ulaşım sağlayan arter oldu. Deforme olduğu için ulaşımda aksamalara neden olan ve trafik akışını olumsuz etkileyen mahalle yolunun 1 kilometrelik kısmı sıcak asfaltla buluşturuluyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla mahalle yolunun standardının artırılması ve mahallenin ulaşımının iyileştirilmesi hedefleniyor.

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ilçelerin ve kırsal mahallelerin ulaşımının iyileştirilmesi noktasında bir plan dâhilinde asfalt çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

30 Ağu 2023 - 16:38 Kahramanmaraş/ Elbistan- Güncel