Sermet Yıldız, MHP’den aday adaylığı başvurusunu yaptı

Sermet Yıldız, MHP’den aday adaylığı başvurusunu yaptıMilliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP); Merkez Disiplin Kurulu üyeliği başta olmak üzere birçok gö...

Haber albümü için resme tıklayın

  • Sermet Yıldız, MHP’den aday adaylığı başvurusunu yaptı
    Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP); Merkez Disiplin Kurulu üyeliği başta olmak üzere birçok görev üstlenen Sermet Yıldız, 28.Dönem Milletvekili Seçimi için aday adaylığı başvurusunu yaptı.
    Yıldız, aday adaylığı ile ilgili, “Bu kutlu davanın bir neferi olarak memleketimizin yaralarını sarmak için verdiğimiz mücadeleye ek olarak Kahramanmaraş’ın yeniden inşasına TBMM çatısı altında omuz vermek istiyorum” dedi.
    Çeyrek asırdır Milliyetçi-Ülkücü hareketin içinde genel merkez teşkilatında da üst düzey görev alan ve partisinin 27. Dönem Milletvekili adayı olan Sermet Yıldız, 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Seçimi için yeniden göreve talip oldu.
    Resmi başvurusunu yapan Yıldız, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlara baş sağlığı; yaralılara da acil şifalar diledi.
    ‘Derdimiz milletimiz, devletimiz, vatanın bölünmez bütünlüğüdür’ diyen MHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Sermet Yıldız, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin bu açıdan büyük önem arz ettiğine vurgu yaptı.
    Depremin kalbindeki Kahramanmaraş’ın dört bir yanında çeşitli yardım faaliyetlerinde öncü olduğunu hatırlatan Yıldız, “Bu kutlu davanın her basamağında görev alarak en iyi şekilde yerine getirmenin gayretinde oldum. Geçtiğimiz bu zor süreçte ülkemiz ve Kahramanmaraş’ımıza her türlü katkıyı sunabilme adına bu kutlu yola çıktım. Dün olduğu gibi bugün de Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin yanındayız. Türkiye'nin teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin safında ülkemiz ve geleceğimiz adına çok önemli bir seçimde elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. 14 Mayıs 2023 tarihinde bu kutlu emanetimizi yüce Meclis'imize taşıyacak, Kahramanmaraş’ın bir evladı olarak şehrime hizmet etmenin gayretinde olacağız. Sürecin camiamıza, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

20 Mar 2023 - 19:22 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Kaynarca Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Kaynarca hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Kaynarca editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Kaynarca değil haberi geçen ajanstır.