• BIST 109.745
  • Elbistan’a Sağlıklı Yaşam Merkezi yapılacak
  • Başka Erkoç, Ceyhan Rekreasyon Alanında incelemelerde bulundu

Başkanlardan umutlu açıklamalar

12 Haziran 2011 günü yapılan, 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ardından, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Elbistan İlçe Başkanı Memet Temur ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kaya, seçim sürecini ve seçim sonucunu değerlendirdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Memet Temur, genel seçimler sonrası bir değerlendirme yaptı. Temur, seçimin ardından yaptığı ilk değerlendirmede, “CHP Elbistan’da çok güçlendi” dedi.

Artık seçimin bittiğini ve tüm milletvekillerin Kahramanmaraş milletvekili olduğunu, yapılan çalışmaların takipçisi olacaklarını belirten Temur, “Elbistan ve Kahramanmaraş yöresinde seçim, huzurlu bir şekilde sonuçlanmıştır. Bize verdikleri bu güvenden bu huzurdan dolayı halkımıza teşekkür ediyorum. Seçimde görev alan emniyet güçlerine, jandarma güçlerine, basın mensuplarına, ilçe seçim kurulu görevlilerine ve siyasi partilerin tüm çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Temur, konuşmasının devamında ise, “Seçim sonuçlarına bakacak olursak, benim nazarımda Cumhuriyet Halk Partisi Elbistan’da çok güçlenmiştir. Seçim sonuçlarında rakamları önünüze alacak olursanız, 2007 genel seçimlerine bakarsanız Elbistan’da CHP güçlenmiştir. Yüzde 65 civarında oy artırdık. Tabi bu sonuçların böyle olması bize ikinci milletvekilliğini getirmedi. Bizim görevimiz neydi? Partimizin propagandasını yapmak ve projelerini anlatmaktı. Bizde bunu yaptık. Vatandaşımıza mümkün mertebe yetişmeye çalıştık. Köy köy, mahalle mahalle, belde belde yetişebildiğimiz kadar, anlatabildiğimiz kadar anlattık. Demek ki; Türkiye genelinde böyle olduğuna göre, bazı eksik kalan kısımlar var. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

MHP’li Kaya: “Hayırlı olsun”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kaya, 2007 seçimlerinde aldıkları oy oranını koruduklarını ifade etti.  Yazılı bir açıklama yapan Kaya, şunları söyledi:  “Genel seçimler 12 haziran 2011 tarihinde yapılmıştır. Seçimlerin olaysız huzur içerisinde yapılmasından dolayı mutluyuz. Sonucunun yüce Türk milletine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Sonucu değerlendirecek olursak; MHP olarak 2007 genel seçimlerinde Elbistan’da aldığımız oy miktarını koruduk. Bunu Elbistanlı adayımız olmadığı halde gerçekleştirdiğimiz için kendimizi başarılı buluyoruz. Gönül isterdiki daha yüksek oy miktarı ile bir kaç milletvekili meclise gönderelim. Ama vatandaşlarımızın takdirine saygı duyuyoruz. İktidar partisi yönünden değerlendirecek olursak; üçüncü kez iktidar oldular, tebrik ediyoruz. İlimiz yönünden ise seçim öncesi 8-0 hedefi ile vatandaşıin iradesini hiçe sayan kişiler, cevaplarını almışlardır. Ben kampanya dönemi ile öncesinde canla başla çalışan başta yönetim kurulumuz, kadın kollarımız, ülkü ocaklarımız ve seçim komitesi ile tüm partililere teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.”

Bu haber toplam 665 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.