• BIST 106.239
  • Eylül’de de hava kirliliği arttı
  • EÜAŞ’tan taşeron açıklaması
  • Akılcı ilaç kullanımını resmettiler, hediyeleri aldılar

Başkan Kısaca, “Beklenen açıklamalar yapılmıştır”

TBMM Başkan Velili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam,

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Milletvekilleri Yıldırım Ramazanoğlu, Sevde Beyazıt Kaçar ve Sıtkı Güvenç’in Elbistan ziyareti sonunda gündeme dair birçok konuda gelişmeler ortaya kondu. Elbistan’a yapılan ziyaret ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Elbistan’ın gündeminde olan birçok konunun açıklığa kavuştuğunu kaydetti. Kısaca, “Elbistanlı hemşerilerimizin akıllarında ki konularla ilgili Ak Parti Grup Başkanvekilimiz ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal gerekli açıklamayı yaptı. Termik Santrale alınması gereken işçilerle ilgili şartlar açıklandı. Hakkaniyet ölçüleri gözetlenecek ve alımlar ona göre yapılacak. Kuşku uyandıracak konularda gerekli açıklamayı yaptı. Ayrıca Doğalgaz ve Yüksek Okul ile ilgili değerlendirmeler de bizleri heyecanlandırdı. Bu konunun açıklanması için bazı şartların oturması gerekiyordu. Bu şartlar oluştuktan sonra açıklama yapıldı.”diye konuştu. Hükümetin şehirlere bakış açısının eskiye göre oldukça farklı olduğunu anlatan Kısaca, “ Afşin’de var, Elbistan’da neden yok? Gibi soruların yerini farklı kavramlar alıyor. Vekillerimizin hep birlikte ilçelere gelmeleri özel bir mesaj içeriyor. Milletvekillerimiz arasında ki birliktelik kentler arasında ki çekişmeleri de ortadan kaldıracaktır. Kentler birbirlerine tutunarak kalınacaklar. Partimizin düşüncesi bu yöndedir.”ifadesini kullandı.

Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ziyaret sırasında, Elbistan’ın gündeminde olan Yüksek Okul, Termik Santrallere alınacak 500 işçi ve Doğalgaz ile ilgili olarak sevindirici haberler vermişti.

Bu haber toplam 982 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.